Tintahal Design

A tanulság

2011. április 04. - dr. bíbic14

Hirtelen eluralkodott rajtam a mélabú. Volt egy ismerős kis cég, akik folyton folyvást tendereken indulnak, de rendszerint vesztesen kerültek ki a végén ezekből. Munka, pénz, idő és egyéb energiák, mind benne vannak az anyagokban, de nem sikerül. Nemrég tönkrementek. Mi a tanulság? Hát ez: valamely eseményből, valaki, valami példájából adódó fontos felismerés, hasznos ismeret. Valójában tényleg nincs tanulság. Soha, semmiből.

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr842800252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecckopé 2011.04.05. 15:27:55

Húha! Elég zen lett a vége.... Valójában van tanulság, de ahhoz a teljes történet ismerete szükségeltetik, melynek közlésétől ezen a fórumon eltekintünk.
Persze lehet, hogy a tanulság száz év múlva pont teljesen más lesz, és zen tanítás szerint ezért próbáljunk meg inkább ne ítélkezni. Node mik vagyunk mi, zenbuddhisták?! :))... nem egészen (még).. Mi ez a kép egyébként, a Titán?

trakii 2011.04.08. 19:36:48

sztm a Föld Arma Gedeon után szabadon (ma de. in csájn)

dr. bíbic14 2011.04.24. 16:07:26

@trakii: nem kell mindenbe aramgeddont vízionálni, bármennyire is csábító a gondolta, hogy minden, amit teszel tök értelmetlen, hiszen jön a csúnya (lánc)reakciós tudjukki. ez egy mészgömb.
süti beállítások módosítása