Tintahal Design

Aszpartámmentes influenszerek - szevasztok!

2023. július 21. - dr. bíbic14

Kis hazánk teljes influenszernépességének közel 99%-a azt próbálja többé-kevésbe hitelesen eladni (nemre, korra és eddig betöltött márkazsoldosi tevékenységükre való tekintet nélkül), hogy ők óriási kólafogyasztók - vannak olyanok hangok amik azt sejtetik, hogy valóban azok, de abban meg nem volt aszpartám eddig sem - és nincs semmi egészségügyi kockázata a Xixo fogyasztásának (legalábbis annak az egy édesítőszernek, amiről most kiderült, hogy a sátán édesíti vele a hétköznapjait ezért nyilván rákot okozhat). A megbízó egyébként ágyúval lő mindenkire aki mozog, persze biztos nagy volt hirtelen az ijedtség, de ezt azért egy picit túltolta valaki (megrendelő, médiaügynökség, bárki).

Ami érdekes, hogy egy-egy cukortalan kólát markolászó trash-influenszer mennyire hiteles, ki az aki nem hajol félre a hozzávágott zsoldttól saját hosszútávú influenceri kredibilitásának megtartása okán. Csak egy példa: Rácz Jenő, - aki sok egyéb mellett nagysárkány szintű séfceleb bónusz szuvidképességekkel, high-end étteremtulajdonos, saját márkázott bora van (szintén nem a műanyag flakonos fajtából) és Mercedes "nagykövet" - médiaszemélyiségéhez ez azért annyira nem passzol. Oké, hogy ő is eszik biztos pacalt és ordítva vedeli hozzá az Áldomás bort Xixo kólával, de azért kell ehhez fantázia - a médiaperszónájához meg egyáltalán nem passzol ez a kép. Így felmerül a kérdés, hogy akkor ki is ő valójában és élhetünk-e azzal a gyanúval, hogy az influenszeri munkássága meggyőződés nélküli pénzkereseti tevékenység - ami esetleg más márkákat is gondolkodóba ejthet, ha esetleg a jövőben szeretnék használni őt - vagy valóban trve önmaga Xixo-val és prémium lifestyle-lal, mely esetben csak a személyiség ily fokú színességét kell csak megállapítanunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr9618174913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása