Tintahal Design

Tovább

2008. október 30. - Gecckopé

Szakad az eső, közben süt a nap. Tavasz-e vagy?! Mindenesetre kellemes, gyomornyugtató látvány. Ez utóbbira szükség is van a tegnapi mítingünk után. Válságstábunk összeült a siralmas gazdasági helyzet elemzésére, és - mint a Dűne univerzum mentátjai a sappho-levet - gondolkodásserkentőként haraptunk némi sörbet... Innen is köszönjük a támogatást a jb.-i fatlp. mer.k. és kocsm. tul.-nak! stop :) Lelkileg kicsit megnyugodva törünk tovább előre.

Esetleg ha valaki szeretne elmenni az első Katalin-napi evangélikus bálra és bugizni egyet a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerületének püspökével, az szóljon! Mi csináltuk a meghívót, ezért van egy dupla belépőm az ünnepélyre! Megjelenés szmokingban vagy sötét öltönyben! No?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr94740572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pali 2008.10.31. 10:10:21

kellemes sorrentes volt,
0.30korul ettunk giroszt ra,
volt benne repa...

mondjuk meg mindig jobb volt, mint Pragaban a nyershus-kaposzta kombos girosz :)))

csak nem tudom most melyik az autentikusabb


Azt el tudjatok intezni, hogy a heti lottoszelvenyemet megaldja a puspok? Elore is kosz!

Gecckopé 2008.10.31. 10:21:39

Hát végülis elég régen dolgozunk náluk a lelki üdvünkért, a papok születésnapjára kiküldött üdvözlő lapok dizájnjaiból már a harmadikat csináltam, úgyhogy már három éve nyerem a bűnbocsánatot... Tehát ha egy megfelelő pénzösszeg a napokban megjelenik a számlámon, akkor intézkedem, és esetleg Andris keresztelőjét is nyélbe üthetjük ;)...

Pali 2008.10.31. 10:47:23

Amikor a penz a ladikaba hullik, a tisztitotuzbol a lelek kiugrik ? :)

Andrisnak meg nem lesz kereszteloje, igy aztan bottal utheted a nyomat a szamladon a penzosszegnek :)

Gecckopé 2008.10.31. 11:11:03

Hát így csúsznak le az emberek a lottó ötösről... ennyi...
süti beállítások módosítása