Tintahal Design

Fazék helyett láncfűrész

2011. szeptember 05. - dr. bíbic14

Egy bölcs lény kinyilatkoztatása álljon itt mindörökké az internet metaterébe kiáltva:  "Semmilyen áldozatot nem kell hozni a szabadságért. Azt meg kell érteni, hogy a szabadság az a semmi. A szabadságban minden van, vagyis semmi sem. Tehát, ha valóban szabad akarsz lenni akkor nem is várhatsz pénzt, akkor nem is várhatsz elismerést sem. Semmit sem. Tehát a szabadságért nincs áldozat a szabadságért semmit sem kapsz cserébe, csak egy dolgot: a szabadságot, vagyis mindent."

Na ki lehet ez a bölcs elme?

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr93205004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecckopé 2011.09.05. 21:30:40

Szerintem Matolcsi, mikor arról beszélt, hogy a szülési szabadságon gyesen gyeden akárhol lévő kismamáknak közben ne pörögjön a szabadsága, és azt ne vehessék ki mielőtt visszamennek dolgozni, hanem vagy otthon vannak és nincs pénz vagy nemotthon és vanpénz de nincs gyerek.. szabadság egynyelvűség testvérmagyarság!

Gecckopé 2011.09.05. 21:32:05

de persze ugyanígy mondhatta volna Taiszen Desimaru zenmester is egyik kis tanítványának a szokásos esti koanok kiosztásánál...

Gecckopé 2011.09.05. 22:09:05

ugyanmár.. én csak egy nagy segget látok...
süti beállítások módosítása