Tintahal Design

Ti, kínaiak

2008. december 19. - dr. bíbic14

 

Örömmel jelentem be, hogy megjelent Edit laoshi első könyve /ő a mi kínai tanárunk/ az irodalmi körökben jól csengő Arany Emmi fedőnéven. A könyv címe "Ti kínaiak" és rövid történetek formájában meséli el Edit Kínában tartózkodásának kalandos napjait. Igazi metró olvasmány. Mi a könyv tördelését csináltuk, illetve a hozzá kapcsolódó netes bannereket. És akkor pár szó a meglehetősen fura terjesztésről a 'kampányról' nem is beszélve.

Szóval a könyvhöz a Relay shopokban /üzletekben/ lehet hozzájutni, ami ugye kifejezetten metróállomásokon szokik lenni és nem nagyon árul könyveket. Ezen kívül célzottan a piroslampa.net /szigorúan 18+/ oldalon lesz hamarost egy bannerkampány. Hm... A tanulságokat vonja le mindenki saját maga. Kis pénzzel célzott lövéseket kell leadni ugye a célcsoportra. Derék alá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr87831307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fokaorr 2008.12.19. 12:10:57

ujj
kit erdekel
alig elek :)

Gecckopé 2008.12.19. 17:02:46

Ehheh.. hasonló hangulat nálam is.. Lehet hogy a tegnapi italozásnak van ehhez valami köze? Ugye nem? :) Valahol elhagytam az esernyőmet, úgyhogy asszem kínából rendelek egy utángyártott Helló Kitty-set..
Bíbic, miért nem nyomod ide fel a bannert amit csináltál? Ingyenreklám= ingyenóra! Nemdehogynem?

dr. bíbic14 2008.12.20. 08:28:05

Az már megvan a weboldal fejébe'. De hirdetést én hogy tudok kitenni?

Gecckopé 2008.12.20. 19:51:10

A többi képet hogy tetted be pupák? :))
Csak simán beszúrod a post után aztán elvillog az magában.. oké nem lesz mindig felül, főleg ha ezután még sokat írunk... de ajándék lónak túrós a háta a fogán!
süti beállítások módosítása