Tintahal Design

Áprilisi répa, avagy az elsejei préda

2009. április 01. - dr. bíbic14

Éljen a tintahalak gyöngyének és főcsápjának születésnapja! Éljen gekkó, egger, Peppi vagy bárkmelyikük ezek közül! Éljen a 30 év! Éljen a megtalált fehér halálisten /pfúh/! Éljen az Immortál Tiffán, és a fehérrum!

Egyébként olyan rémesen sok munka van mintha nem is az Armagordon szélén lennénk, szóval ezért a hosszú kimaradás, igaz az egyik márc15-i eszmefuttatásomat kiírtotta a tintahal gyáron belüli cenzúrabizottsága, de sebaj.

Nos beindult a gépezet, Carnation már halmoz el minket, érdekes viszont, hogy olyan munkákkal, amikre nem is számítottunk, mármint a szerződésünk értelmében, de igyekszünk felnőni a feladathoz! Sajnos a titoktartás kötelez minket, úh. egy szóval sem árulhatok el többet különben a tintahal, gyáron belüli belső ellenőrzési, paramilitáris egysége még letépheti a kezemet.

Szakma: az milyen !brand! már, amelyik annyit tud felhozni a kommunikációban, mint legfontosabb üzenet, hogy magyar? Még akkor is ha image. Ráadásul hogy ezt 20 éve Kanadában is megtette egy másik (?) ügynökség egy másik (?) sörrel. Mindenesetre valaki buktázott vagy, ahogy Józsi bácsi mondta a régi szép időkben a Móri mellett: bartrrtagfdpcs. Szóval érdekes lenne ezt a Soproni ügyet felgöngyölíteni ki, mit, miért, milyen megfontolásból satöbbi.

Honour: igen büszkék lehetünk magunkra ezen a héten is, mer' benne vagyunk a tévében! Az aktuális Knorr Rafinéria reklám végén az 5mp-s animált promo spotban receptkönyvügyileg. Szép darab könyvecske. És még csak most készül a java! 90 oldal, új csúcs a kommerciális-promóajándék receptkönyvek piacán. És szerepel benne az a szó, hogy csucsorfélék!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr891040731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecckopé 2009.04.01. 22:27:21

Csucsorfélék?!?!?! Ittköpöm ki a tegnap kapott nagyonfinombort mindjárt a tegnap kapott nagyonkúl mangára! Csucsorfélék!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
"A csucsorfélék (burgonyafélék) a kétszikűek osztályának egyik családja, fajai általában alakaloida tartalmúak."
Most adok hálát az istennek, hogy lágyszárú növénytanból megbuktattak Sopronban! Ezt már nem tudtam volna elviselni.. Mert a Vanellus Vanellus még csúszott mint a zsír, de egy ilyen ostobaság, hogy csucsorfélék?!!? Mindez egy receptkönyvben? Miértnem mondják ki egyszerűen, hogy: krumpli! :)...
...és a pattogatott kukoricát úgy találták fel, hogy egy gazdának leégett a csűrje és nézte, hogy mi az a sok fehér és jó illatú dolog...
mindez egyazon könyvben...

Carnation:
"Jelszó és password szigorúan bizalmas, plz kezeljétek úgy.".. szóval tényleg nem adhatjuk meg.. sajnos..:)))

dr. bíbic14 2009.04.01. 22:28:23

a megoldás soproni ügyben pofonegyszerű. a soproni übermagyar sör, a heineken tulajdona. a heineken összeborult pár éve a molson-nal /az eredeti i love canada reklámmal népszerűsített márka tulajdonosával/, marketing-operáció ügyileg is. nnna.

dr. bíbic14 2009.04.01. 22:31:28

tehát! egyszerű adaptációról van itt szó kérem szépen.

Gecckopé 2009.04.01. 23:29:21

igen.. ami országimidzs tekintetében azért elég szomorú, mert ettől ugye pont nem különbözőek leszünk, hanem egyformák.. ezt sikerült rövid 3 percben összehoznia a heinekkennek...

fokaorr 2009.04.02. 12:53:57

orulok hogy megvaaszoltad a sorugyi kerdest, nem nekem kell koptatni a billt:)

csucsorfelek?
akkor nem "Vanellus Vanellus"? :))

heinekenro jut eszembel, nem adtak kedden ajandekpoharat, vagy utazast a sorhoz, nem voltunk jok, vagy mi?

hasznaljatok az en passwordomet: *****

fokaorr 2009.04.02. 12:54:30

par karakter lemaradt ugylatom, de ezt betudom a tavasznak
yo

dr. bíbic14 2009.04.02. 13:09:22

Pali ez a sok (h)idegen kifejezés az agyadra ment nem-e?

fokaorr 2009.04.02. 13:20:43

ertem am
amugy de-e
süti beállítások módosítása