Tintahal Design

Kincses-sziget

2009. július 02. - dr. bíbic14

Nakérem már megint hosszú hallgatás volt az ára annak, hogy megszülethetett ez a felesleges bejegyzés. Felhalmoztunk egy csomó érdekességet, amit most végre ideírhatunk. Az első és legeslegfontosabb hír, hogy megszületett cégünk legifjabb csápja, Marci, akinek ezúton is gratulálunk, hogy világunkba reinkarnálódott... Reméljük, hogy ezen választása még élete során nem olyan sokszor fog megkérdőjeleződni...

Mindemellet, munkahegyek egész roppant tömege nehezedik lábasfejünkre, amit hősies sörözésekkel próbálunk csillapítani (tegnap pl. voltunk a városligeti Kertemben, ami titkos Sziget-fesztivál hangulatot és Balkán-burger szagot áraszt ajvárral, és rémísztően sok kerékpárost/babakocsis látogatót vonz). Ja és munkával is csillapítunk. Mármint a terhen, ami nehezedik. Jellemzően. Szóval új megrendelések érkeztek a Liptontól, A Titkos Ügyfelünktől, (mostantól csak ATÜ) a Foodsolutionstől, a Knorr Rafinériától és persze örök fiatal Kelly "Bestseller No.1" Kiadó barátunktól is.

Szóval aki aggódott az ne tegye mert most aztán tényleg van munka, éljen a recesszió. Végül érdeklődési körünket reprezentállandó, kivonatolva kollektív kérdéseink főbb címszavakban a múlt hétről:
- az áfa mivégre lett ismét 25%
- meghalt-e Jacko,
- a fehér bandázs a kecskeszarv kormányon hamar koszolódik-e,
- online kegyeleti gyertyagyújtó szolgáltatást ki veheti igénybe 400HUF + Áfa sms-ért,
- drága-e 610-ért a Fácán kareokizó nyugdíjasokkal terhelt helyen, ha 390 a Borsodi 410 méterrel odébb,
- van-e létjogosultsága a kutyákon alkalmazható, mini-elektrosokkoló nyakörvnek bömbölő kisdedeknél,
- érdemes-e egy centi átmérőjű kis üveggolyókat etetni 2és fél éves gyermekünkkel,    
- mivégre alkalmazza Budapest turisztikai hivatal, a turisták által frekventáltan látogatott műlyégpályán az "atomtámadás utáni Budapest" miliőt
- vajon tényleg Grönland lenne a fehérvári vitézek utolsó tengerentúli erődítménye?

Szóval számos fontos kérdésben kell még dűlőre jutnunk, úh. hajrá Pécs!

BRÉKING: Épp az imént Menyétet hivatalosan is felvették a Buddhista Főiskolára! Üdvözlégy ó Brahma! Vakok között a félszemű AZ effekt!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr661221797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecckopé 2009.07.02. 11:32:06

Oly szívesen bekántálnék ide valami recesszív buddhista zöngeményt, de nem tudok egyet sem, így csak simán gratulálok mégegyszer Menyét csakrák és lótuszmantrák alkotta új világélményéhez! Hajrá hajrá!

A műjégpályát egyébként simán felújítják plusz felépítenek valami világháborúban lerobbantott részt is újra.. Ezért az atombombás miliő, avagy milliók úsznak valszeg el a kacsákkal terhelt iszalagos vízben..

Fehérvári vitézek+Grönland? Mégegy alátámasztás a világvégés atomvillanásos Grönlandra kivándorlós elméletem rogyadozó vályogfalába!

dr. bíbic14 2009.07.02. 11:35:48

@Gecckopé: éljen! Menyétnek én is gratulálok elmorzsolok egy mandalát és Opel Mantrával átszelem képzeletem sivatagát. De gyorsan! m.blog.hu/au/autohistory/image/Broadspeed/Opel%20Manta%20TE2800.jpg

Pókkéz · http://superscript.extra.hu 2009.07.02. 11:49:25

Ejjh, most szkájpolok Menyéttel, mondtam neki hogy úgy kell neki :-)
Egyébként az a gyerek magától eszi, és még csak 1,95 éves nagyjából.
Azért van ennyi melótok, mert én szurkoltam. Különbenmeg.

dr. bíbic14 2009.07.02. 15:52:15

@Pókkéz: ejj. na erre nem gondoltam, nekem valamiért a két és fél év ragadt meg...

bocs

fokaorr 2009.07.02. 17:09:11

Ba! Menyet gratula! Legelabb van esely arra hogy kozulunk valaki megvilagosodik (nem ki).

bibic? mandalat morzsolgatni? zsir! :)

egyebkent Menya pl. szohetne egy szep mandalat a kov sorre, es majd bibic morzsolgathana ha mar annyira szeretne :))
süti beállítások módosítása