Tintahal Design

Amíg megnő az eper

2009. szeptember 30. - Gecckopé

Üdv zöldségtermesztők, konyhakertészek, drága őstermelők!
Ezentúl a FarmVille nevezetű időrabló netes ostobaságban is megtalálhatóak vagyunk (miért is ne, hisz annyi a szabadidőnk), költözzetek mellénk, űzzük egymás földjéről a rókákat! Már 66%-on áll az epertermésem. Ez is örömhír meg az is, hogy nagy harcok árán (respect Bíbic) mégiscsak hozzájutottunk régesrég lejárt, külhonba postázott számláink ellenértékéhez. Így mégsem haltunk éhen, sőt! Még sörre is maradt. Megittuk. Mégis van egy fél pénzem.
Épp egy szendvicsjelmezbe bújt ember képét kell rajzba öntenem, melyet a rajongó gyerkőcök, a megrendelő szerint nagy szeretetükben, már el is neveztek. Nem fogjátok kitalálni, inkább elmondom, Szendvicsember-nek hívják. Frappáns.

De túllendülve ezen a kis csodán, azért akadnak más furcsaságok is házunk táján. Pl. egy másik megrendelőnk jópár éve futó 8-10 darabos olasz termékválasztékán nekünk tűnt fel először (most kezdtünk el dolgozni a dizájnon), hogy olasz zászló helyett mindenhol a magyar zászló virít a termékek frontoldalán. No nem mintha nem melengetné ez a kis malőr hazaszeretet fűtötte szívecskénket, de azért hogy 3 éve mi legyünk az elsők akiknek ez feltűnik...:)... Persze mint kiderült, a holland nemzetiségű csapat, aki a csomagolásokat készítette Szlovéniát és Szlovákiát szintúgy keveri, tehát örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk. Fiúk, fiúk, túl sok lesz a fű...
És hamár fű, gyorsan visszanézek a farmra, eper 75%, padlizsán 62%, nem rossz..
Úgy tűnik sikerül beabászkodnunk Magyarország egészségügyi végvárának és oktatási zászlóshajójának, a SOTE-nak néhány kies folyosórészletére. Mármint dizájnilag. Mármint az egyik épületbe a sokból. De még nem dőlt el a dolog. Ez akkor egy olyan Blikkes hír volt. Erről jut eszembe! Liptai Claudia a legújabb Playboynyuszi! Jajjdevárommár!
Nyamm!

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr161419507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. bíbic14 2009.10.02. 17:40:46

naja! a FarmVille-t azért pontosítanám Facebookra, hiszen ez így sokkal összetetteb időrabló alkalmazáshalmazt rejt ... Már aki tudja miről van szó. Ha igen kerssetek minekt meg a tintahal design csoportot! :)

Gecckopé 2009.10.04. 20:42:06

Hát ja.. márakit érdekelnek a "Melyik karakter vagy a Dűnéből?" vagy "Milyen ital vagy?" esetleg "Melyik híres történelmi személyiség vagy?" stílusú kérdőívek, vagy ha valakinek nem elég a picasa a maga- és gyerekmutogatáshoz esetleg a megrendelők nemi életéről is szívesen megtudna egy-két keresetlen igazságot.. No annak ajánlott az egész Facebook is, kizárólag időmilliomosság fennállása mellett! :).. Böe.. de várom már, hogy Brokkolit is termeszthessek, úgy a 70es szint környékén..

fokaorr 2009.10.13. 13:42:31

ez egy erdektelen poszt, kerjuk menjenek tovabb!
az az ize a kepen durva!

Gecckopé 2009.10.21. 10:27:47

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a poszt lényegéről eddig egyszer sem folyt semmi kommentelés egyik bejegyzésünknél sem (a részedről sem), így akár ez is lehetett volna egy sikerposzt.. nem lett az.. Bár már magáért a Szendvicsszörnyért megérte felrakni :).. Ellenben ha felvetem a kérdést, hogy ha Pókember túljut Batman-en (ez nem így van, de most hagyjuk) akkor mit kezd mondjuk Supermannel.. valszeg semmit, hanem az első lézerszemsugártól megdöglend.. node erről máris tudsz pofázni órákat ;)... Amúgy csak szólok, hogy EZ az ügynökségünk élete (jobb felül fejléc alatt post-téma meghatározás).. Unalmas hétköznapok, napi egy Szendvics- vagy egyéb szörny, kis furcsaságok. Evvan Fóka.. menj tovább hehe

fokaorr 2009.10.21. 10:39:45

Valamilyen amnezia okan irtad 6perc elteressel szinte ugyanazt?
Szakmailag nyilvan nem tudok sokat hozzatennia szendvicsemberetekhez.
A szendvicsemberetek maga a csoda, es ugy gondolom, hogy melto ellenfele lenne pokembernek is!!!
Mi van a kesztyujere irva? (USS?:))

Gecckopé 2009.10.21. 10:45:13

hmm..
érdekesen működött..
először azt jelezte ki, hogy az első kommentem elveszett...

Gecckopé 2009.10.21. 10:47:46

Egyébként szakmailag ehhez a szörnyhöz mi sem tudtunk sokat hozzátenni csak álltunk (ültem) döbbenten.. de megrajzoltam ;)...

fokaorr 2009.10.21. 11:36:16

Alazattal viseltetsz a SZAKMA iratnt, ez ebbol egyertelmuen lejon.
Latom magam elott a csendeletet, hogy ulsz dobenten Leninsapkaval a fejeden...

fokaorr 2009.10.21. 12:24:02

NA
Ezen a kepen Te vagy, csak odairtak hogy Lenin
www.lenin.fi/uusi/uk/oikea1.htm

Gecckopé 2009.10.21. 12:54:44

jajj..:) akkor kérek mégegy baccardit a második kulcstartóért...
süti beállítások módosítása