Tintahal Design

Ejj ejj

2009. december 05. - Gecckopé

No tényleg régen.. mintha megszűnni látszana a vonzalom.. vagymi.. Utolsó pohár meggybor nálam is, úgyhogy sietnem kell, hogy kitartson az érzés.. Mondtuk már, hogy maghasadás volt? Menyét kolléga lelkileg békésebb zen irányokba evezett a buddhista főiskola irányába.. Persze azt nem sejtette, hogy ott is áll(t?) a bál a rektor és az egyház plusz Magyar Állam igazgatási és pénzelosztási rendszere között... Természetesen ez nem zavarta meg az első igazolt tapasztalás és testenkívüli élmények sorát, melyeket szívesen tekintünk a Tintahal eredményének, hacsak így közvetve is. Tehát a referenciánkban ezentúl szerepel majd a levitálástól elkezdve az ezüstszálas élményen át a szögeságyig minden, ki tudja honnan számíthatunk új megrendelőkre..:)
Tegnap a cég bővített legénysége megmérettetett japán kulinária vonalon is, és örömmel jelenthetjük, nem találtatott könnyűnek. A running sushi műfaj zöldmustár nevezetű cége sírva emlegeti a napot amikor a rákolló és a neonzöld körte/alma/akármi-lé hiánycikké vált a futószalagon... Megmutattuk nekik a magyar virtust ahol a "kieszem a pénzéből" a "na nehogy már"-ral egyesül.. Megkapták.. (Bíbic vagy Szati, a képet a kulináris műalkotásról itt közkinccsé tenném, ha meglenne!) :))))
Mivel a H1N1 még nem fogott ki rajtunk így nemzetközileg is maradandóakat alkotunk bulgár, portugál, román, cseh, szlovák, és egyéb nyelveken is, szigorúan a globalizáció égisze alatt. Ez utóbbiről kezd erőteljesen kiderülni, hogy nem azt jelenti, hogy egyszerűsödés, egységesítés, HANEM hogy: szopás szopás időrablás, mostmegmutatomasajátnacionalizmusom! "kétéve váltunk ketté de azóta alkottam egy saját nyelvet aminek még én sem tudom a szabályait ezért minden percben módosul"...
NO így valahogy, de ennek örülünk, hisz ott lehetünk (úgymond bábáskodhatunk) egy nemzet, vagy legalább a nyelve megszületésénél!
Itt szúrom közbe a szolgálati közleményt: Borpárlat, és egyéb ritka pálinkafajták erősen áron alul eladók!...
ÁMde nehogy átcsússzunk a holnapba ( a bor is elfogyott), hagyjuk is ezt a bejegyzést, és tekintsünk sokkal kellemesebb tájékra: nesztek!
Jóéjt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr891577004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fokaorr 2009.12.10. 10:11:21

bogyoka, a meggybort ne felejtsd, igertel! :)

Gecckopé 2009.12.11. 20:01:16

Neked? MEggybort? NEked?? MIkor? Ígértem? Én? Elküldted a szezámgolyó+szőrősbabborsóból gyúrt Pokémon képét? NEM! Ja hogy Te nem csináltál? Sajnálom... nincs kép nincs bor..:) Mióta a csip kattog benned azóta fura dolgokat álmodsz. Én meggybort ígértem heheheeheh.. NEmisittam, emlékeznék..
süti beállítások módosítása