Tintahal Design

Japánba megyünk

2011. január 04. - dr. bíbic14

Ez most egy olyan fontos dolog, hogy szerintem legyen ez az első bejegyzés... Láthatóan két éve nem írtunk a blogba egy sort sem és most egyből ezzel nyitunk, szerintem hatásos. Szóval nyakunkon az utazás, január végén indulunk és Tokióban fogunk dekkolni (és remélhetőleg nem Frankfurtban - de a város, ha mégis ottragadnánk híres a leveséről) 10 napot, Shibuyában a gigapolisz kellős közepén. A Tintahal tulajdonosi körén kívül még öcsém jön, mert nem tudja mire elkölteni a pénzét, Tokió pedig olyan hely, mint egy pénznyelő fekete lik így remélem ő is megtalálja a számításait az otttartózkodásunk (3t!) alatt. Természetesen ügynökségi munkánkat elősegítő utazásról beszélünk, mondhatni tanulmányi út lesz (persze), azaz hozunk mindenről számlát. Tanulmányozzuk ezt meg azt néha felkelünk és elmegyünk reggel egy kicsit arréb és tanulmányozzuk amazokat is. Jajj: mai kvízkérdésünk, hogy elszámolható-e a cicasimogató könyvtárban tett kutató jellegű látogatásunk tisztán japán nyelvű számlával? A válaszra igazából nem vagyunk kíváncsiak. Sör pénteken.

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr42559525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecckopé 2011.01.05. 00:21:02

Trianon Tagadó Tibi (3T by Balga).. Hoppá.. és mi ez? Three Tí azaz Free Tibet! A kódolt üzenetek azannyáját neki!
Mivel a cégenkívülálló tag és az előresemennyirenemgondolkodás miatt már a repjegyeket sem tudjuk nagyon elszámolni így azért merülnek fel kétségek a pusztán japán nyelvű számlákkal kapcsolatban is. Azért mondjuk szívesen megnézném egy APEHes arcát, ezen számlák ellenőrzése közben :).. Majd megmutatom feleségemnek... De tényleg menjünk már Wangba pénteken!

Gecckopé 2011.01.05. 00:22:55

Egyébként csak egy éve nem írtunk, fura dolog ez az évváltás és a matekórák hiánya, igaz Bíbic? :))))

fokaorr 2011.01.05. 11:17:06

Bibicenk vannak hianyossagai, a matekon kivul, pl. kapucni.

dr. bíbic14 2011.01.05. 16:35:50

mér 11-2 az 9. mikor volt az utolsó komment? 2009-ben. szóval huss huss bébi :) de értem sajnos a kalendár ez ilyen szemét dolgo. a 3t az otttartókodásunk szóban van. de nem segítek hol.

dr. bíbic14 2011.01.05. 16:36:39

a kapucnimat meg pénteken visszakövetelem! de megelégszem annyival, hogy nem téped le a mostanit fóka.
süti beállítások módosítása