Tintahal Design

Zenebutik - Rákos denevérek és a déli kapcsolat

2011. január 06. - dr. bíbic14

A rákos dencsik zenéje olyan mint kés a májba, fájó mint a tüdőgyulladásos sólyom rikoltása az agykérgen. Viszont mindenkinek ajánlom mert kanadaiak, straight edge énekessel (csak juharszirupot csapat, de hát mit is vártunk egy hoki-nemzettől ééérted). Favágók, kockás ingek, Kanada válasza Lady Gagára és még a Bisztibojos szabotázst is feldolgozták, sőt jártak Magyarországon (piros pont Szíjjártó Petitől remélem).

A következő barátságos, spontán szerveződő zeneipari kreatúra Manyi néni és a szerencsétlenség fiai néven üzemelő dallamos southern metálos rockot játszó csapat. Egyébként a név visszacsatolás az előző Dillingeres-Vonnegutos poszthoz, mert a nevük Ma Baker gengjéhez kapocsolódik, akik ugyanakkor alkottak, mint bankrabló kortársuk. Ez egy ilyen századelő volt na. A Step up c. slágerről, meg azért fontos szót ejteni mert lényegében egy pár perces főhajtás és remake a film előtt, aminek nem jut eszembe a neve és szereplünk mindannyian benne a Thal tagságból (Peti a dobos, én az íjjal lövő, Menyét a helyi táncolos ember a bendzsós fiú mellett a többiek nem hasonlítanak senkire, talán Zoli az egyik fára hajaz).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr832566065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. bíbic14 2011.01.06. 21:34:04

Norbi meg a bendzsós kölyök?

fokaorr 2011.01.07. 10:10:51

baaz, tenyleg ott vagytok!

Gecckopé 2011.01.12. 23:55:58

pipába öltözve dobolni göthős sólyomként az azért kemény...
Maylene dobost nem vállalom, se szélességre se kopaszságra, inkább a fehér halászsapkás lenyilazandó parasztot..):))) Fura hogy a Maylene-nek ez az egy rendesen sikerült száma van (oké, hogy ezt egymás után soxor is akár)...
Bezzeg a szépemlékű Pusherman
www.youtube.com/watch?v=60-da2frJ5M
akinek az egyetlen videóját is eltávolították már a megfelelő helyekről így maradt a youtube állóképes örömködése....

dr. bíbic14 2011.01.18. 17:20:24

mondjuk droggerek voltak.

Gecckopé 2011.01.20. 09:13:27

Ez csak segített nekik.. no nem a klippforgatásban és az életben, mint azt a mellékelt ábra mutatja.
süti beállítások módosítása