Tintahal Design

Nem hiába!

2008. november 11. - Gecckopé

Gondoltam utána nézek, meghalt-e már az öreg... Néha jó ezt leellenőrizni. Mert ha még megvan az azt jelenti, hogy a CIA 2543-adik képzeletbeli gyilkossági kísérlete sem járt sikerrel. Moncada hőse, bár államelnökségéről lemondott, és már a vörös csillag is csak hálni jár belé, azért még az egyik utolsó dinoszauruszként itt él "közöttünk" - mintegy mérföldköveként az emberiség társadalmi evolúciójának - és a Granma nevű szocialista lap hasábjain, nomeg saját honlapján árasztja a tudást bele az ő drága népébe. De jó nekik.

Szóval az egyik legaktuálisabb:

- Kéretlen támogatást kapott Barack Obama, a demokrata párt jelöltje három héttel az amerikai elnökválasztás előtt, mégpedig Fidel Castrótól, aki hivatalos honlapján megjelent egyik bejegyzésében arra a megállapításra jutott, hogy Obama "intelligencia és tisztánlátás" terén felülmúlja republikánus ellenfelét, John McCaint. A "líder máximo" a továbbiakban "kész csodának" mondja, hogy Obama még nem jutott Martin Luther King sorsára, vagyis nem tették el láb alól.
"Amerikában mélyen gyökerezik a rasszizmus, és fehérek millió nem tudnak megbarátkozni a gondolattal, hogy egy fekete költözhetne a Fehér - értsd: szó szerint fehér - Házba feleségével és gyerekeivel" - bölcselkedik Castro. A republikánus jelölt, McCain ezzel szemben a West Point-i katonai akadémia "egyik leggyengébb diákja", egy kukkot sem ért a matematikából, a közgazdaságtanból pedig még annyit sem. Amiben bővelkedik, az az évek száma, s az egészsége sincs a legjobb állapotban - írta a 82 éves Castro a nála tíz évvel fiatalabb amerikai szenátorról. Azért említi meg ezeket az adatokat - bizonygatja Castro -, hogy jelezze a lehetőséget: "a pisztolyos lady, Alaszka tapasztalatlan kormányzónője, akinek az égvilágon fogalma sincs semmiről, az Egyesült Államok elnök asszonya lehet". - (forrás: Hír3)

Naésugye hogy nem hiába támogatta Obamát!?! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr32764139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pali 2008.11.14. 15:10:57

latom, kb. annyira erdekel mast is ez a tema, mint az elottem hozzaszolokat :)

Gecckopé 2008.11.14. 15:20:08

Ez van.. egy axiómához sem tudsz hozzászólni.. az van és kész... csak néha jó kimondani..:)))

Pali 2008.11.14. 15:52:01

A barack meg a castro, ez a ketto erdekel legjobban :)
"A Castrol világszerte elismert vezető kenőanyagspecialista"
hu.wikipedia.org/wiki/Axióma

csa gyikok:)

dr. bíbic14 2008.11.14. 22:35:19

hát elég érdektelen téma, de Peppi néha átvedlik sima hírügynökséggé. tudod AP.

Pali 2008.11.15. 15:06:39

meg annyit, hogy:
Fidel Castro szerint naiv gondolat Obamában bízni
index.hu/politika/kulfold/castro_1115/

Gecckopé 2008.11.16. 22:27:16

no látjátok! Felpörög ez szépen! :)))..

Mindenesetre Castro-s pólóban érdekelt vagyok, tehát Pali, ha látsz ilyet akkor szólj! Nem akarom Szatit ezzel dolgoztatni ;)...

Pali 2008.11.17. 00:04:19

majd ZsLacanak kell egy ilyen albumborito...szerintem :)

esetleg egy praha zooo / castro egyesules limitalt szeriaban?
süti beállítások módosítása