Tintahal Design

Telekom vs. Dina Fritz

2023. július 28. - dr. bíbic14

Ikertornyok rovat! Remélem több Attack on Titan fan is van odakint, akik látván a Telekom új hirdetését nagyot csaptak a levegőbe hogy ez aztán a főhajtás a kiváló manga előtt! Ezúton is hatalmas pacsi a stábnak, remek a casting, egy élőszereplős Titan filmben biztos helye van emberünknek Dina Fritzként - a mosoly, a haj, a szem! Ő.R.Ü.L.E.T.

Legközelebb mondjuk a sarokcsiszolót lapjával lefelé kellene behelyezni, ha már nagyobb és látványosabb mint a promós teló, ami a lényeg lenne talán - de lehet már a Xiaomi sarokcsiszoló is tudja az 5G-t. Fanyalogni persze az nekünk megy: mégis ki az anyám lett volna a stábban, aki életében fogott a kezében sarokcsiszolót! Kb. annyian, mint amennyien Xiaomi telefont, de ez a promo reméljük, hogy úgyis az AoT fanokat célozza, akiknek meg mindegy mit fog a titán. 

Bravó!

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr2618181283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása