Tintahal Design

Élménykavalkád

2009. április 16. - dr. bíbic14

Tényleg olyan régen volt képes bejegyzés, hogy már az idejét se nem tudjuk. Ráadásul  most már publikus is például ez itt pár sorral lejjebb /tudom kicsit hosszúkás/. Olyan szép dolgokat csinálunk, hogy azt már leírni sem lehet csak suttogva motyogni róla.

Egyébként tegnap a QuarkExpress Passaporto 7.0 olyan szinten megszivatott engem, hogy azt öröm volt nézni. Szegény Menyét meg szegény én most azzal szívunk, hogy újraalkossuk a hirtelen elszállt qxp filet, ami nem túl kedves módon egy I/O error keretében intett búcsút nekem és a vincseszteremnek. Először a páni félelem fogott el, hogy vége minden képi anyag megsemmisült a könyvvel kapcsolatban +  az összes eddig le nem arhivált munkák, merthogy harddrive hiba lenne a hibaüzenet. De """szerencsére""" csak Quark kapitány cseszeget, és  megúsztuk a kisebbik rosszal, így """csak""" a szövegeket kell egy javítókörre megírt .pdf-ből újra megcsinálnunk.

Kérdezhetné bárki, hogy miért nem InDesign-t használunk, erre a válasz persze az lenne tőlem, hogy nemhogy ennek a szoftvernek a megtanulására nem volt időm, de három hete még kenyeret sem ettem, illetve az, hogy Anyád!

Na mindegy, szóval lehet gyönyörködni a kamionban közben készül a gyönyörű Porticon weboldal, töltjük a májashurkákat, és harmadfokú égési sérüléseket szenvedünk szerződésszegésileg :)

Na most már zárom soraimat, éljenek a fecskék, rigók, és a vörösszemű gébicsek, akik sosem alszanak, csak ha leüti őket a kakukk, vagy szerelmesek lesznek egy márnába.

Ja és gratulálunk a feltámadó kólának, hátha beindul a pezsgés és már csak egy felkiáltás marad a végére: Adjon briefet az, akinek inge, mer' anélkül nehéz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr661068273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecckopé 2009.04.16. 11:21:17

őő.. igen?
A madarak nemi életéről csak annyit tudok, hogy a bíbicek párzásából orosz folyamok születhetnek... de ennyi és netovább...

dr. bíbic14 2009.04.16. 11:23:42

:)))) na ez látod így van! aminek a torkolatában valami furaság van, amit Gabi tesód mondott... hogy oda költözik majd. de többet nem segíthetek...

Gecckopé 2009.04.16. 11:26:11

Tig(k?)si... saját repülőtér és narválvadászkikötő..:)

Gecckopé 2009.04.16. 11:33:02

ja és persze majd ha egyszer csinálunk egy nagynagy számadást, amiben majdan szerepel a Kvarkóra költött összes magyarforintunk összege, és ezt összevetjük a másik oldallal, akkor azért lehet, hogy kijön, hogy az évi egy adatveszés még mindig nagyon áron aluli tutibisznisz nekünk ;)..... no gyere kis Kvarkom, most, hogy így megvédtem a becsületedet elviszlek ebédelni.. mit szeretnél enni? Tif-et? Vagy jó lesz az olcsó JPG is?...

dr. bíbic14 2009.04.16. 11:38:23

naigen, de akkor is kellemetlen. A kvarcórát viszont rosszul írtad.

fokaorr 2009.04.16. 11:55:33

Gabor kiscsomagokat fog kezbesiteni ha odakoltozik?
vagy az masik biznisz?

Jakutfold az kemeny, azok amik ott mikazok? Eleg nagy jurtak, vagy egyeb ojjektumok pl. marnafinomitok?

Gecckopé 2009.04.16. 12:09:42

Nyehheheh! Ennyire nincs érzéked látod! :).. Tengerparton vagyunk, szerinted mi lehet?! Nopersze hogy napozóernyők! Csak orosz alapossággal alumíniumból készültek...

fokaorr 2009.04.16. 12:51:21

mindig is csodaltam az eleslatasodat

raadasul elnyuhetetlen, ezek az oroszok tudnak azert!
süti beállítások módosítása